17.8.20

riverworld


RiverWorld [ film, 2010 ]

" https://filmos.org/filmovi-sa-prevodom/riverworld/ "

ili

" https://putlockers9.us/62878/movie/watch-riverworld-full-hd "

- ovaj drugi je bez prevoda. /  Subtitlovi

- nadam se da ste naoružani sa ad-blokerima i antimalware 

- stranice sa filmovima brzo se ukljanjaju iz razumljivih razloga, tako da, kad ovo nestane, potražite trenutno aktualne stranice.


    Jess: "Ovaj svet nije san, već noćna mora. Mora da se završi!"

    Matt: "Jess, ovaj svet je sada naš dom. Ako ga uništimo, neće nam ostati ništa. Mi ćemo postati ništa."


Pogovor:

Najveća zabluda tragača-za-istinom-o-prirodi-stvarnosti sastoji se u tome da je ovaj svijet stvoren od strane dobrog boga kreatora i da je uzurpiran, te treba napraviti ovo ili ono kako bi se on oslobodio uzurpatora, Arkona, Sotone,porobljivača, pigz-in-spejs, itd,itd - i 'nedo Bog' da se pojavi netko tko bi da uništi ovu ogavnu klaonicu i njene kreatore (Elohim = plural); što je upravo izraženo rečenicom Matta Ellmana: "Ako ga uništimo, neće nam ostati ništa. Mi ćemo postati ništa."

Skoro ništa ne može biti dalje od istine od tog stava.


Ovaj svijet/Zemlja/Svemir/iluzija u potpunosti je stvoren od zlih kreatora. Zemlja nije kugla, nije ravna ploča, Svemir nije beskonačan, niti se mjeri milijardama svjetlosnih godina. Prema tome, što god napravili "tu unutra" - potpuno je podložno revizijama kreatora - dakle - Uzalud Vam trud svirači. Uostalom, sva genijalna otkrića se vrlo brzo pretvore u alate koji služe Zlu, a Zlo ta otkrića koristi da poboljša prinos i drenažu negativne energije. Veći prinosi naše negativne energije koriste se za uvećanje Matrixa, dakle za veće orgije kreatora.


Također, jedna fantastična metoda prevare sastoji se u tome da su SKORO sve činjenice i pojmovi izvrnuti. Tako se na pojam "tama" naljepljuje sve najodvratnije i najbrutalnije što zlo čini, a na pojam "svjetlost" sve ono divno i krasno. Genijalno programiranje da se stvori iskonska odbojnost prema tami, i razvije bezuvjetna ljubav prema svjetlosti zar ne? Dakle, kada crknete ići ćete ... gdje? Paaa... tamo gdje vam Pavlovljev refleks (softverska verzija 4.D) naloži!