16.6.24

Tko si ti?

VAŽNE NAPOMENE: OBAVEZNO STISNITE "PROČITAJTE VIŠE" DA BI SE STRANICA ISPRAVNO PRIKAZALA!


Zbog idijota koji nikada ne miruju dok sve ne useru (u skladu sa prirodom Matrixa), novo sučelje blogspota, kada se na kompjuteru a ponekad i smartfonu, otvori izvjesna web stranica, prikazuje se samo prvih nekoliko redaka, pa kad otvorite neku stranu, ispada da na njoj nema gotovo ništa.

Onda se JAKO PAŽLJIVIM istraživanjem nađe JEDVA VIDLJIV redak "Pročitajte više" koji treba stisnuti da bi se stranica U POTPUNOSTI UČITALA.


Slijedi normalan sadržaj ove stranice:


( OBAVIJEST: stranica Linkovi3 je ažurirana 6.8.2024.

( NAPOMENA 2 ---  Stranica koju otvorite na smartphoneu je "m" dakle prilagođena smartphonu, i u mnogome se razlikuje od tzv. web-verzije. Web verzija se može uključiti i na smartphonu ali će fontovi biti manji - ali možete si raširiti prstima prikaz da bude veći)




>> Tko si ti? Odakle dolaziš?

Mnogo puta si došao i vraćao se.

Nikada nisi pokušao mistliti o tome "Tko si ti".

Jer, da jesi,

NIKADA SE NE BI VRATIO U OVU ŠUGAVU SAMSARU.*

Da ste to znali, karma bi prestala funkcionirati, a samsara bi prestala postojati ... << 

>>Proveli ste 8,4 miliona puta kao različite vrste, i potrošili oko 35 milijuna godina (jedan ciklus) i to mnoge cikluse kroz koje je svatko od nas prošao. ODLUČIMO SADA DA SE VIŠE NE VRAĆAMO.



* - Samsara (sanskrt) označava "vječno vraćanje", ili vječnu patnju kroz koju prolazi pojedinac, kroz niz uzastopnih života u fizičkom ljudskom tijelu.

Svrha je spoznaje osloboditi se iz samsāre i postići izbavljenje.


Video LINK - mogu se uključiti razni subtitlovi. preporučiva minutaža 01:00 - 24:00, ako Vam je presporo, ubrzajte video na 1.5X ili koliko Vam paše.

LINK2 -  skraćen video, bez razgovora sa učesnicima Satsanga, 23 glavne minute, sa ENG subtitlovima

------------------------------------------------


Preporučiva playlista Davida Godmana (osobito prvi video na listi): LINK - subtitlovi po izboru također

------------------------------------------------

PAPAJI - Strah od smrti (ENG jezik + ENG subtitlovi, skraćen video, 19 glavnih minuta, bez razgovora sa učesnicima Satsanga)




( OBAVIJEST: stranica Linkovi3 je ažurirana 6.8.2024.  ) 

( Stranica koju otvorite na smartphoneu je "m" dakle prilagođena smartphonu, i u mnogome se razlikiuje od tzv. web-verzije. Web verzija se može uključiti i na smartphonu ali će fontovi biti manji - ali možete si raširiti prstima prikaz da bude veći)