8.11.16

O reinkarnaciji - Bryan Kemila

* Radi boljeg razumijevanja preporučivo je pročitati prethodni 4DLog post 
- urednik
~*~
Reinkarnacija predstavlja mit. Svjetlosna energija koja formira naš 3D oblik predstavlja jednu dobro osmišljenu iluziju. Tu se ne radi o tome tko ili što smo mi. Naš duh također predstavlja jednu fabrikaciju te iluzije. DUH nije ništa više nego ENERGIJA koja nije vidljiva golom oku, i predstavlja produkt, manifestaciju, luciferijanskog Misaonog Procesa.*


Ako napustimo fizičko tijelo i doživimo ILUZIJU SMRTI prije nego što smo uspjeli postati svjesni svog Izvornog Stanja Mudrosti – onda smo još uvijek pod uticajem brojnih sistema koji nas nastoje držati zaključane ovdje. [...]


3D SVIJET, KAO I SVAKI OBLIK ENERGIJE UNUTAR CIJELOG UNIVERZUMA NAPRAVIO JE LUCIFERIJANSKI UM. { AKA Demijurg [ekipa, nije jedna svijest, nego, čini se, tri - otuda možda i potječe "sveto trojstvo" ! ] – moje subjektivni mišljenje – prim.prev}
Jednom oslobođeni iz ove sfere Dualnosti, naše Izvorno Stanje Mudrosti (tj. ono što/tko mi zapravo jesmo) više nikada neće izabrati da se inkarnira u ovu iluziju. Jer, sve ovo: '3D životno iskustvo, tijelo, um, duša i energija/duh' = iluzija.
Jednom kada se raspe zbog doživljaja Iluzije Smrti, biće koje smo kao bili u 3D iluziji – prestaje da postoji.
Tko smo i što smo zapravo – tada postaje očito, a manipulacija i konfuzija manifestirana putem obmane prestaje. Ta manipulacija i zbunjenost može se završiti zajedno sa Iluzijom Smrti, ili se može završiti izlaskom iz {sadašnjeg} Stanja Transa, tako da se Iluzija Smrti ni ne iskusi. Unutar Uma leži takva mogućnost. Um, za koji vjerujemo da je Naš Um, zapravo predstavlja jednu iluzornu antenu-prijemnik, sklepanu od strane luciferijanskog egregora*, i taj prijemnik prihvaća Misli luciferijanskog Uma, ilitiga Misaonog Procesa, za koje mi onda vjerujemo i konzumiramo kao naše misli i naša vjerovanja.


Konfuzija koja slijedi zatim maskira (zaklanja velom) Vječno Biće koje zapravo jesmo. Mi još uvijek jesmo to Jedno Vječno Mudro Biće, međutim uporna i istrajna priroda luciferijanskog Sistema Uma, neumorno forsira svoju prirodu i nameće svoje stavove nad naše Stanje Vječnosti, namjeravajući da nas ovdje drži zauvijek – jer iz toga (iz nas) crpi korist.


Iluzorno 3D biće ne može biti reinkarnirano, jer to bi bilo kao da se zahtijeva da se vratiš u utrobu svoje majke kako bi se ponovo rodio. Apsurdno je razmatrati da se možemo reinkarnirati u ovu 3D iluziju – jer ona je upravo to – jedna iluzija. ONA NIJE od početka ZAPRAVO OVDJE, pa kako se onda možemo vratiti? Ono što vjerujete da je stvarno, stvarnost, čak i riječi koje čitate sada, i život koji sada proživljavate – sve je to dio iluzije, i ne sadrži ništa vrijednoga. Dalje, nikada nije ni postojalo naše rođenje. Mi smo jednostavno oduvijek postojali u svom Izvornom Vječnom Stanju Mudrosti, i još takvi postojimo. Samo 3D iluzija to ne priznaje.


Kako se može znati da li ste još u Stanju Transa ili niste?
Promatranjem toga da li pokušavate učiniti ovo 3D životno iskustvo boljim, i da li je prisutna bilo kakva zbunjenost u vezi nečega. Ako pokušavate ovo iluzorno doživljavanje učiniti boljim, tada znači da vjerujete da je ono stvarno i da se može poboljšati. 


3D životno iskustvo je osmišljeno tako da bude katastrofa i promašaj – ali sa iluzijom uspješnosti. Sada, ovo je zbunjujuće. JEDINA KORIST KOJA SE MOŽE IZVUĆI IZ OVOG ŽIVOTNOG ISKUSTVA, JEST SHVATITI DA NEMA NIKAKVE DOBROBITI OD OVE 3D ILUZIJE I DA SE TREBA IZVUĆI IZ STANJA TRANSA, ponovo spojiti i ponovo se fokusirati na Realnost, na Stanje Vječnosti, čak iako nastavljamo boravak u ovoj iluziji, Stanju Transa.

To je sloboda stečena promatranjem, ...gledanjem, ... i čekanjem, ... BEZ IKAKVIH EMOCIONALNIH REAKCIJA, na išta što se zbiva unutar ove iluzije. Jedina stvar koja nam priječi da to shvatimo, jest 3D obmanjujuća iluzija koja nas razdvaja i odvlači pažnju od spoznavanja tko smo mi zapravo.

Jedino je luciferijanski Misaoni Proces opsjednut konceptom ponovorođenja, u bilo kojem od svojih oblika. Kršćansko vjerovanje u uskrsnuće, kao i druga ezoterička reinkarnacijska vjerovanja, nas pokušavaju uvjeriti da mi još nismo savršena vječna bića. Biti ponovo rođen implicira da moramo iskusiti smrt. Sva ponovorođenja ili reinkarnacijski koncepti predstavljaju zapravo rituale smrti, doktrine ljudskih žrtvovanja. Ona nam nameću da moramo umrijeti da bi živili. OVO JE NAJVEĆA LAŽ IKAD PRODANA.