22.9.19

links-screenshots-comments-2

1.)
[YouTube] - Objavljeno ovdje )
Kako smo se obreli ovde



2.)
[YouTube] - Objavljeno  ovdje )
Kako izbjeći reinkarnacijsku zamku




3.)
[YouTube] - Objavljeno ovdje )
Zanimljivi komentari






4.) --- komentar :
Izbacimo li neke "Đizu" religiozne poveznice (da, to je moje subjektivno mišljenje), video je prilično dobar.
Vrijedi i za sljedeći komentar (komentirao  interim ):

Nema "bitke". Izgubljena je i prije nego je počela. To je šarada. Jedina prava borba je unutarnja, za izlazak iz ovog sustava kontrole. Cijelo ovo područje stvoreno je kao prehrambena piramida, za proizvodnju i hranjenje nižim oblicima "života". Ono što nazivamo "životom" jest jedan PROIZVEDEN (kao od svjesnih, mentalnih bića) fizički zatvor tijela/ugljične matrice.

 

Tijelo zapravo nije tvoje, ono je "njihovo". Da budeš dio lanca ishrane, dio matrice.


Tako da biste vjerovali da ste tijelo vi sami, tako stvarni da mu dajete svoju energiju. Pravi Vi ste onaj koji animira tijelo, stvarni Vi dajete energiju matrici. Zbog toga počinjete život puni energije, puni snova, zatim se naviknete/iscijedite i umirete nakon nekoliko godina. tj. bivate pušteni, ali samo za ponovno nadopunjavanje energije, a zatim prisiljeni reinkarnirati se za sljedeći krug žetve te nadopunjene energije. Zovu je - Samsara.

 

Ne, nažalost ovo nije filmski scenarij, ovo je carstvo u kojem živite... Stvorila su ga bića poput Vas, kao igru ​​koju možete igrati. To je gadna igra, ali hej, zašto ne. Većina ljudi ovdje stvarno voli igrati gadne igre. Dobili su sličnu moć da kontroliraju/zlostavljaju druge. Volite li zaista biti dio ovog lanca? Budući da da, to je lančana \ piramidalna kontrolna struktura. Da biste došli na višu poziciju, morate se približiti tvorcima ovog carstva. Je li onda iznenađujuće da su naša vladajuća klasa sotonisti? Narcisi i sociopati? Naravno da jesu, budući da ovim svijetom vlada Sotona... Što je usput rečeno i u evanđeljima...


Ovaj svijet je izgrađen na patnji, tako da se drugi mogu hraniti njome. Patnja proizvodi energiju. Ne govoreći je li to "dobro" ili "loše", ili da li Vi "naučite" nešto na taj način. Istina je – nije važno. To je izvor energije. Patnja čini da vaša bit oslobađa energiju, pa je koriste kao alat za proizvodnju hrane. tj. - ovo je 'cijena' koju plaćate za sudjelovanje u ovoj "sjajnoj igri".

5.)
[YouTube]

Isus Krist = spasitelj pomazanik a ne Ime i Prezime.
Dalje zbrajajte sami ...



6.)

"Šah-mat za čojvječanstvo" {vjerovali ili ne, ovo je snimljeno 2013.g.  Kažem to danas, u jesen 2021.g. impresioniran ostvarivanjem onoga iz zelene kocke-strelice na slici ... }


7.)
Zanimljivi videosi, doduše podugački; ko voli - nek izvoli:
https://www.youtube.com/c/ForeverConsciousResearchChannel/videos7