22.6.15

Kako je Kathryn Janeway izbjegla ZAMKU BIJELE SVJETLOSTI

Originalna stranica nalazi se ovdje.
Opis Epizode "Coda" Start Trek (Voyager) iz koje je uzet isječak [od 1:34] nalazi se ovdje, a na kraju opisa kaže:
... (kapetaničina) druga i treća vizija su pokazale da je sve to prevara i da je njen "otac" zapravo bestjelesno biće koje  laskanjem i obmanjivanjem pokušava odvojiti njen duh od tijela (i uputiti ga u zamku svojeg matrixa) kako bi se mogao hraniti njime.

Text ugrađen u početnom dijelu videa:

0:01 --> Mi živimo unutar konstrukta umjetne stvarnosti koji su konstruirala bića (Sauron, Satan, Saturn, Arkoni - kakogod da ih tko naziva) u svrhu svoje prehrane. Oni se hrane našom životnom silom / energijom duše.
0:40 --> Zašto bi netko ušao u ovaj Matrix ili ostao u njemu?
0:47 --> Neki su došli da pomognu drugima da pobjegnu. Neki radi iskustva.
Za većinu duša unutar ovog Matrixa vrijedi činjenica da one POMOĆU PREVARA bivaju navučene na to da ostaju/se vraćaju {REinkarniraju} u ovaj Matrix.
0:59 --> Neki ljudi pak tvrde da se duše NA SILU hvataju i šalju u "Alijenski Industrijski Komplex za Obradu Duša" koji se nalazi na Mjesecu. Tu se obrađuju na način da im se izbriše memorija i zatim se šalju na Reptilsku Farmu Duša - Zemlju.
1:19 --> Vrlo je vjerojatno { - ja bih stavio debeli naglasak na riječ vjerojatno - pri.prev} da nitko ne može biti inkarniran ovdje protiv svoje slobodne volje.
Ali, BITI POMOĆU PREVARE navučen u Matrix jest dozvoljeno univerzalnim zakonom, jer to predstavlja nečiji izbor da bude prevaren ili ne, jer prijevara nikad nije besprijekorna i sadrži ugrađene nepodudarnosti/suprotnosti koje se mogu identificirati ako netko to želi.*

*KOMENTAR UREDNIKA: htio bih reći da JA mislim da ne postoji nešto takvo kao što je Univerzalni Zakon. TO je samo još jedna u nizu FLOSKULA i pokvarenih izmišljotina koje služe istoj onoj svrsi PREVARE. I, čisto sumnjam da bi itko normalan svjesno izabrao prevaru.


Parcijalni dio teksta Kathryn Janeway:

Jeste li se ikada zapitali zašto se nalazite u ovoj realnosti septičke jame? Evo zašto (vjerojatan razlog)

Zašto bi netko došao ili ostao ovdje? Padaju mi na um 4 moguća razloga:

1. Neki kažu da duše bivaju silom uvađane u alienski industrijski kompleks za obradu duša na mjesecu, gdje im se briše memorija, i onda se šalju nazad na reptilsku farmu duša - Zemlju. ...
... ja smatram da je za to potreban naš pristanak - koji biva iznuđen pomoću laži i obmanjivanja.
... 
Janeway protiv zlog Aliena
... ono što ovaj isječak vjerojatno otkriva, jest da kad netko umre tu se pojavljuju LAŽNA rodbina/ljubimci itd (dodajmo tu gomilu likova koji se pojavljuju u zavisnosti od toga kakvo je programiranje primio pojedinac tijekom života - nekom Isus, Marija, Mihael, Buda, Muhamed, duhovni vodič, nekome "on sam iz budućnosti" ... nastavite proizvoljno religijski ili sociološki niz - prim.prev.) i oni se pojavljuju kod "tunela svjetlosti" i oni će vas pokušati uvjeriti da uđete u tunel koji vas vodi pravo u pogon za obradu duša na mjesecu i onda nazad na farmu robova.

(završna riječ zlog Aliena kada je postao svjestan da nije uspio, i koji je KROZ LIK NJENOG OCA POKUŠAVAO DA JU NAGOVORI DA UĐE U ZAMKU BIJELE SVJETLOSTI: "Baviš se opasnim poslom, kapetanice, i suočavaš se sa smrću svaki dan. Bit će još prilika a ja ću čekati. Kad-tad ćeš ući u MOJ MATRIX, i HRANIT ĆEŠ ME JAKO, JAKO DUGO vremena. - prim.prev.)

2. Kao što je Icke pomenuo u "ThePerception Deception" (obmana percepcije) postoji problem ovisnosti o fizikalnom postojanju... Vjerojatno je da kada im se da izbor da napuste matrix, velik broj duša će razmišljati ovako nekako: " ... u redu, još samo jedamput, ali kunem se da će ovo biti zadnji put!" Baš poput ovisnika. "Još samo jedno iskustvo, još samo jedan scenarij", itd.

3. Neki dolaze ovdje u pokušaju da zbace reptilski kontrolni sistem iznutra - "rušitelji sistema" kako je pomenuto u Donosiocima svitanja, tzv. Među-dimenzionalne specijalne snage (oh, oh, nije li to onaj KANALIZIRANI materijal? Ček da pitam macu što misli o tome - prim.prev.)

4. Ova vremena se razlikuju od svih drugih vremena u ljudskoj povijesti kako se približavamo singularnosti. Stoga tu vjerojatno imamo mnogo dobrovoljaca koji su došli biti dio velike predstave. Ovo može biti i vrijeme kada će se odviti (vrlo hipotetski - prim.prev) prijelaz sa 3D na 4D za one koji su to odabrali, ili koji su prikladni da ga iskuse.

Neki drugi pak dolaze da iskuse kraj svijeta ...
 ...

Riječ prevoditelja, bolje rečeno rado ponavljani citat:
Sve ove teorije mogu da budu tačne, i nijedna od ovih teorija ne mora da bude tačna. Istina se ne može nikome servirati na tanjuru, čovjek mora sam da ju potraži. [Boris Potapov]