23.2.14

Gnostic Truth Youtube

Youtube kanal "The Gnostic Truth"

DJELOMIČAN prevod videa pod imenom "Dajte da to pojasnim za Vas"
Kažem djelomičan jer je AUDIO jako loše kvalitete, te stoga preporučam da si ga sami pogledate/poslušate, prevedete i zaključite za sebe.
! NAPOMENA - čini se da se i ovdje aktivirao "Sistem za kontrolu štete Matrixa" te su mnogi od videa maknuti.


[0:46] ~
~ svaki put kad smo inkarnirani ovdje PRISILJENI smo da opravdavamo patnje koje nam se dešavaju, a također je učinjeno i to da zaboravimo ono što je bilo u prethodnim inkarnacijama.
To je očito jedna ZLA osobina {/manipulacija} koja SPREČAVA SVJESNOST; da, upravo to je ono čemu služi onesposobljavanje memorije ..
... ne biste bili to što jeste da se možete sjetiti tko ste zapravo ...
Rastakanje memorije stavljanjem nas u ove deformirane oblike ljudskih tijela je nešto što moramo nadvladavati život za životom ... to čini da buđenje i osvještavanje unutrašnje istine predstavlja težak proces u svakom životu. Ali, kako bismo ispunili taj proces, moramo napraviti neke stvari ...
Moramo priznati istinu da je Zlo stvarno i u suprotnosti je sa Nama na fundamentalnom nivou.
Nije dovoljno da ga samo vidimo {Zlo} kao simptom u međuodnosima ovdje i ondje, ili kao preovladavajuće u raznim okolnostima...
Moramo razumjeti da ono {Zlo} ima svoju esenciju, svoju {Zlu} volju i samosvjestan Um na fundamentalnom nivou.
Ako vjerujete priči koju vam "pričaju" vaša fizička osjetila, Vaše fizičko tijelo i onome što vam prezentira fizički Svijet, onda ste budala - ALI ovo je jedino istinito AKO posjedujete unutrašnju mudrost koja se može probuditi {osvijestiti} i vidjeti KROZ to, kroz te iluzije.
AKO to ne možete, onda ste budala, ali PRIRODNA budala. Stvarna je tragedija, da ako se ne možete probuditi u istinu, da ste onda budala-koja-slijedi-budale i onda Vas ni Bog ne može spasiti.

Tako je, ... Vi ste u velikoj mjeri odgovorni za to, da li ćete se ili nećete probuditi u istinu, čak iako je Bog stavio istinu u Vas praveći Vas od svoje supstance.

I, usput, da kažem svima kojima ovo ne zvuči kao istina - SMATRAJTE SE NEPOZVANIMA DA SLUŠATE DALJE, jer u čitavoj ovoj stvari vi ste nebitni, biti ćete leminzi do kraja svojeg postojanja, (kao što ste uvijek i bili, pretpostavljajući da ovo nije vaše prvo i jedino postojanje), u kojem ste ništa drugo do li ALATI ZLA koje se bori protiv Istinskih Bića, i, duboko iznutra vi to znate; dakle vratite se svojim šablonama koje su ionako besmislene u Velikoj Šemi Stvari. U osnovi, vi predstavljate samo cigle u zidu, i kao takvi niste pozvani.
Za one koji imaju uši da čuju i oči da vide, molim Vas da ostanete koliko možete, jer ono što Vam govorim daje Vam priliku da "se uštimate" u Veliku Istinu unutar sebe.
Neću Vam dogmatizirati, indoktrinirati, propovijedati, čak niti podučavati.
Ja Vam govorim ono što znam, a Vi kako hoćete.
Ako Vam pomogne da se probudite u nešto dobro, u ono što Vam treba, onda OK.
Ako pak ZLO preuzme ovaj mali dio od sveukupne realnosti, u kojem će za izvjesno vrijeme polučiti uspjeh, ne može se izbjeći činjenica da treba sakriti istinu od svojih sljedbenika.
Uostalom da nema istine, ne bi bilo ni laži. NE i obratno! Da nema laži - bilo bi mnogo istina. Istina ne treba laž da bi postojala. Svjetlo ne treba sjenu. Sjena treba svjetlost i neki objekat između. Paraziti trebaju domaćina. Domaćin ne treba parazite. Usput, to je vrlo čudan termin, zvati žrtve parazita "domaćinom". To je kao kad bi parazite nazivali gostima. Umjesto toga, zašto ne bismo radije govorili da postoje paraziti i žrtve.
To je činjenica, i može se vidjeti po cijelom svijetu.
I, ako ne možete osjetiti bol znajući sve to, onda znači da svoje postojanje smatrate "tako super", "ide vam tako dobro" čak i unatoč svog tog brzorastućeg zla... ONDA STE POPUŠILI. I zapravo nećete se izvući kada ovaj Svijet bude uništen. I MENI JE DRAGO ZBOG TOGA.

Ako pak u dubini srca i duše osjećate tu bol i patnju i DRENIRANJE ENERGIJE, a da zapravo i niste sigurni zašto, i u nekom smislu osjećate da je Svijet protiv Vas i to na načine koje možete i koje ne možete vidjeti, onda i  bez obzira koje ste rase ili religije, spola, nacionalnosti, kako sebe doživljavate - onda ste možda Vi baš onaj koji treba poslušati ovu poruku.

Jer .. vaše će tijelo biti uništeno ... bilo je uništeno mnogo puta .. ovo nije prvi puta da imate tijelo .. ALI OVO JE ZADNJI PUT DA IMATE TIJELO.
Nakon što se ovo tijelo uništi, AKO ste Istinsko Biće, biti ćete oslobođeni odavde.
Ako niste, ako zakažete u spoznaji istine unutar sebe, vjerojatno ćete uletjeti u novo tijelo, možda životinjsko, prije no što ovaj kratki ostatak vremena istekne za ovaj cijeli fizički univerzum .. i kada će biti kompletno demoliran i transmutiran u čistu energiju. Do tada će sva svijest biti istrebljena iz
njega.

Zlo predstavlja mod svijesti koja ne može opstati bez žrtava iz kojih crpi energiju. To je njegova istinska priroda, i zbog toga ga zovemo Zlo.
Žrtva je uvijek dobro biće, koje Zlo drenira.
Vrijeme da ovo shvatite i to shvaćanje upotrijebite je vrlo kratko.
To je fer, jer koliko god to vrijeme bilo kratko, imali ste nebrojene živote prije ... pa ako to nije dovoljno vremena za buđenje onda ...
Da vidimo ... {slijedi ironično nabrajanje koje ću sažeti})... ujutro se budite kako biste išli na posao i učestvovali u svakodnevnim aktivnostima {gadarijama i dreniranjima}, zabrinuti ste radi debljine novčanika, morate otplatiti hipoteku, obaveze izvršenja rokova, ~ ... ONDA ste zapravo izabrali stranu, proglasili svoju SVRSTANOST ... i kada vrijeme dođe da prigrlite svoju vjeru, ne cmizdrite, jer znate što će Gospod reći? Reći će da vas ne poznaje.

Rekao sam tko ima uši da čuje i oči da vidi... to je istina za Istinska Bića, radite sa Njome što hoćete. Ja se ne mislim sa Vama raspravljati oko toga, niti ću vam elaborirati objašnjenje. JER, ISKRENO, JOŠ NISAM NAŠAO NEKOGA DA TA OBJAŠNJENJA RAZUMIJE.
Pa čaki kad bi se tako netko i našao, sama objašnjenja nisu dovoljna, treba to duboko i meditativno razumjeti ...



***
Moje preporuke za video članke sa istog ("GT") kanala:
Protiv New Age Štakora { Against New Age Rats (Gardner, Dreier, Snordelhans, et.al.) }
Tu GT govori o svemu, a ne samo o New Ageu, MENI jako dobro, a i audio je normalan.

! NAPOMENA - čini se da se i ovdje aktivirao "Sistem za kontrolu štete Matrixa" te su mnogi od videa maknuti.   :(   a vlasnik YouTube kanala "The Gnostic Truth" se nalazi u nezavidnoj situaciji kako je to objasnio ovdje.

Njegov blog nalazi se ovdje .

Dakle umjesto tih maknutih videa, za utjehu pogledajte OVAJ.



=============================================================================
***

Seeing Through Deceptions

(savjet: KORISTITE SE TIPKOM ZA PAUZU JER TEXT (pre) BRZO PROMIČE!)

    This video is a short from an episode of Star Trek the Next Generation in which Commander Riker is held in a prison of deception which tries to convince him that he has awoken from a sort of disease-induced coma which has kept him unconscious for a very long time, but also has a lingering effect on his long-term memory, wiping out a large swath of his life's memories which supposedly were really lived up to the point of the supposed disease taking him into a coma. In fact, he has been abducted into a very advanced hologram which has been programmed to deceive him into believing he has been on the Enterprise all that time. In actual fact, even the holographic generator room that is shown is JUST ANOTHER LAYER OF THE HOLOGRAM, meant to make him think he has found the actual perpetrators of his condition when he has not.

    The point is that it took a strong internal sense of Truth to overcome the deceptions, and not kid himself about little slip-ups in the program. He believes in himself because the TRUTH IS WITHIN HIM. This makes for a perfect analogy for what the life of a True Spiritual Being is like in these hellish dimensions of deception, manipulation and exploitation.

 Link na jubito video
Link na jubito video